De meest luxueuze McDonalds heeft kreeft op het menu en kaarsjes op tafel

Foto: YouTube

Food

De meest luxueuze McDonalds heeft kreeft op het menu en kaarsjes op tafel

Print
Denk je bij McDonald's aan ketchup in plastieken potjes, Big Macs op het menu en het gekende schreeuwerige interieur? In Maine in de Verenigde Staten eet je burgers in een statig huis, staan kaarsen op tafel, en bestel je zelfs kreeft.

Er bestaan wel enkele varianten van de klassieke McDonald's, maar die in Maine in de Verenigde Staten moet toch wel de meest luxueuze zijn. 

De enige McDonald's in het kleine kuststadje Freeport, in Maine, is 'gebouwd' in een koloniaal huis van 168 jaar oud en ademt ook nog steeds de sfeer uit van toen, met zware, houten tafels en kaarsen op tafel. In 1984 heeft McDonald's daar zijn intrek genomen maar onder bepaalde voorwaarden: het moest zonder de gekende goudkleurige bogen zijn en de Victoriaanse stijl van het huis moest behouden blijven. 

"Wat we daar toen hebben verwezenlijkt is uniek en nooit meer gedaan in de geschiedenis van McDonald's", bevestigt Stephen Leroy, communicatieverantwoordelijke bij Mc Donald's in Oak Brook. 

Ook in New Hyde Park, New York of bijvoorbeeld Ohio zijn er vestigingen van Mc Donald's ondergebracht in koloniale huizen maar de vestiging in Maine springt er echt uit. 

Zo is de lijn van het gebouw en het interieur ook doorgetrokken naar de kaart. Je krijgt er bijvoorbeeld kreeft tussen je hamburger voor $8.99 of 7 euro. 

 

 

McDonald's, yes McDonald's #mcdonalds #freeportmaine

Een bericht gedeeld door Java the magnificent MinPin (@cheryllorrain) op

 

 

 

 

 NIET TE MISSEN