Actrices zijn kwaad op magazine dat hun taille smaller maakte

Foto: Instagram

Beauty

Actrices zijn kwaad op magazine dat hun taille smaller maakte

Print
Twee Riverdale-actrices zijn kwaad omdat de Filipijnse Cosmopolitan hun tailles heeft bewerkt met Photoshop. "Dit zijn onze lichamen niet!", reageren Lili Reinhart en Camila Mendes op Instagram.

Op Vrouwendag halen Lili Reinhart en Camila Mendes, actrices bekend van de Amerikaanse reeks Riverdale, scherp uit naar Cosmopolitan. Hoewel hun foto's in de Amerikaanse editie correct verschenen, zijn ze op de cover van de Filipijnse Cosmopolitan bewerkt met Photoshop en werden de tailles duidelijk smaller gemaakt.

Actrice Lili Reinhart plaatste een foto van de Amerikaanse cover en de Aziatische editie na elkaar in haar Instagram Story. "Het is triestig dat jullie vonden dat onze tailles nog smaller gemaakt moesten worden", post ze. "Camila en ik zijn f***ing mooi zoals we zijn."

Ook actrice Camila Mendes reageerde verontwaardigd op Instagram. "Wij voelen ons niet gerespecteerd en zijn verontrust door deze bewerkte foto's van ons. We willen dat de lezers weten dat dit niet onze lichamen zijn. Hun natuurlijke schoonheid is verstoord. Wij willen onze lichamen zien zoals ze zijn." 

 "We gaan ons niet verstoppen achter Photoshop om aan de schoonheidsnormen te voldoen... Je kunt ons niet 'repareren'", schreef Lili Reinhart nog. 

 

 

 

 

NIET TE MISSEN