Celebs

Daar zijn de vurige vragen weer op ‘Temptation Island’: “Ik wil een sugar daddy”

Print
   
Wegens groot succes van de eerste reeks Vurige Vragen aan de vrijgezellen op ‘Temptation Island’, komen presentatoren Annelien Coorevits en Rick Brandsteder met een tweede vragenronde. En die is mogelijk nog pittiger dan de eerste…

Zo komen we van Zwanetta te weten dat ze nog nooit een trio had, Tireily dan weer wel met twee nichten. “Dat was incest. Dat mag niet eens”, weet hij. Als verleidster Yana zou mogen kiezen tussen een toyboy of een sugar daddy, dan gaat ze resoluut voor een jongere man net als Cherish. “Lekker spelen”, zegt die laatste. Maxime daarentegen zou kiezen voor de rijpere optie: “Ik wil een sugar daddy, natuurlijk!”

Seks op de werkplek

Op de vraag of de vrijgezellen al seks gehad hebben op de werkplek, moeten een aantal mensen bekennen. Inge werkt als redster en heeft het al gedaan op het strand. Ook Yasmine had een avontuurtje op het werk, op de parking om precies te zijn. Vrijgezel Joshua heeft het nog niet gedaan, maar zou het zonder aarzelen wel doen als de kans zich voordeed.

TemptationTijs

De Limburgse Tijs heeft ervaring op dat vlak. “Honderd procent”, antwoordt hij. Hij deed het tussen de kartonnen dozen bij Nike. Tijs en Fabrizio geven tijdens hun gesprekje trouwens allebei toe dat ze weleens een vinger in een achterwerk hebben gestoken tijdens het vrijen. “Meer dan één zelfs”, voegt Tijs schaterlachend toe. Fabrizio haalt zijn schouders op - hij vindt het duidelijk niet zo’n heel erg vurige vraag.

NIET TE MISSEN