Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Chef Julien valt 65 kilogram af en opent zaak Le Steak ’17

Julien Renders woog vroeger 160 kilo (kleine foto). Na een maagverkleining viel hij er 65 af. “Maar je moet je hele levensstijl aanpassen”, zegt hij. “Ik heb m’n eetgewoontes veranderd en ben gezonder gaan leven.” Foto: Kioni Papadopoulos, rr

Antwerpen -

Julien eet geen hele biefstuk meer op. Niet omdat die steak niet lekker is, maar omdat hij een maagring liet plaatsen. Vroeger at hij zijn buikje rond tijdens het koken, maar ondertussen kan hij minder proeven. Af en toe wel ambetant, aangezien Julien sinds kort chef is in z’n eigen restaurant Le Steak ’17.

“Ik was vroeger heel wat gezetter”, geeft Julien Renders (24) toe. “Ik woog zo’n 160 kilo.” Hij werkte altijd al in de horeca, in een restaurant, bij een groothandel of in ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees