Anderlecht wuift voorzitter Roger Vanden Stock zondag uit met tifo

Foto: BELGA

Anderlecht wuift voorzitter Roger Vanden Stock zondag uit met tifo

Print
Anderlecht -

Landskampioen RSC Anderlecht brengt zondagnamiddag voor de competitiewedstrijd tegen Antwerp op de slotspeeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League onder meer met een “gigantische tifo” hulde aan afscheidnemend voorzitter en clubeigenaar Roger Vanden Stock, zo maakte Anderlecht maandag bekend.

“Om hem gepast uit te wuiven, organiseren we een collectieve actie waarbij we het hele stadion betrekken. Een van de activiteiten die we voorzien hebben, is het vormen van een gigantische tifo voor de voorzitter. Daarom krijgen de supporters die in tribune 3 zitten van ons speciale kartonnen posters, die samen een enorm paars-wit vlak met het woord ‘Merci’ erop zullen vormen”, klinkt het in de mededeling. “Op die manier trakteren we de voorzitter allemaal samen op een fantastisch afscheid!”

Vanden Stock was 22 jaar voorzitter en eigenaar van paars-wit en wordt binnenkort opgevolgd door de Vlaamse ondernemer Marc Coucke, die de club onlangs overnam. Vanden Stock stapt eveneens ook op als voorzitter van de Pro League, maar wordt wel erevoorzitter bij de Belgische recordkampioen.

MEER VOETBALNIEUWS