Zes tips om te scoren tijdens de Retrodag van de Kringwinkel

Foto: if

Zes tips om te scoren tijdens de Retrodag van de Kringwinkel

Print

Heeft je garderobe nood aan een beetje groovy of zin om iets nieuws uit te proberen? Op 10 maart kunnen liefhebbers van spulletjes uit de fifties tot de nineties in de Kringwinkel de retrotijd herbeleven.

Die dag organiseren de Kringwinkels de jaarlijkse Retrodag. Je vindt er niet alleen leuke en betaalbare collectors, maar er worden ook heel wat (retro)activiteiten georganiseerd .

Speciaal voor de retrofans, 6 tips om als een echte schattenjager naar de Retrodag te komen.

  • Bereid je voor

Maak een wishlist van de spullen die je graag op de kop wilt tikken: een oma-servies, een retroradio, lp’s, een vintage cocktailstoel, een krokettenmachine … Maar kijk zeker ook eens verder dan je lijstje en laat je verrassen!

  • Zorg voor een kleine knapzak

Een (herbruikbaar) flesje water en iets kleins om te eten. Teruggaan in de tijd kost nu eenmaal veel energie.

  • Meten is weten

Ben je op zoek naar grotere stukken? Meet dan eerst de beschikbare ruimte bij je thuis. Neem een briefje met de afmetingen mee en breng een meetlint of vouwmeter mee, zodat je zeker weet dat je vondst voldoende plaats krijgt.

  • Breng een ‘sparring partner’ mee

Twee paar ogen spotten immers meer moois dan één paar. Ook handig als twijfelt over een aankoop en een mening nodig hebt. En natuurlijk is het is zoveel leuker om je enthousiasme met een andere te delen!

  • Mix en match

Jouw smaak is uniek en de spullen in De Kringwinkel zijn dat ook. Dus experimenteer er op los!

  • Laat je aanwinsten zien

Toon de wereld je nieuwste aanwinsten door een foto te maken en ze op de Facebook-pagina van je Kringwinkel te posten of stuur een toffe Instagramfoto de wereld in, met natuurlijk #retrodag, #kringwinkel, #kringgeluk of #score!

Een overzicht van alle deelnemende Kringwinkels in het Antwerpse, vind je op de website van Kringwinkel of hier.

Externe links
DOEN!