Dit artikel is exclusief voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Aline op Dageraadplaats opent in maart

Chef-kok Wouter Van Steenwinkel van restaurant Ardent bij het pand waar hij in maart Aline opent. Foto: Jan Van der Perre

Aline op Dageraadplaats opent in maart

Antwerpen 2018 -

Chef-kok Wouter Van Steenwinkel van restaurant Ardent opent een tearoom vlak tegenover zijn zaak, op de Dageraadplaats. Hij zal er zelfgebakken pistoletjes met fazant en rode bietensalade aanbieden.

“In de buurt van de Dageraadplaats heb je zo’n twintig zaken die belegde broodjes aanbieden met ham, kaas of iets dergelijks”, zegt Wouter Van Steenwinkel (36), chef van restaurant Ardent, dat Frans-Belgische gerechten serveert. “Ik vind die broodjes lekker, want ik koop ze zelf ook vaak. Maar het mag wel eens ietsje meer zijn.”

Hij zag zijn kans schoon met een leegstaand pand recht tegenover zijn restaurant, waar vroeger Café Canapé huisde.

Momenteel ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees