© ZEB

Iedereen ontwerper: deze BV’s maken een collectie met ZEB

De Belgische multimerkenwinkel ZEB heeft zopas de nieuwste lentecollecties van bekende Vlamingen voorgesteld op het Fashion Co. Creation event. Van Astrid Coppens tot Veronique Leysen: maak alvast plaats in je kleerkast voor hun ontwerpen.

vwh

Astrid Coppens

De Hollywoodvrouw heeft haar nieuwste Astrid Black Label-collectie volledig geïnspireerd op het Wilde Westen. Zwart blijft prominent, maar er is ook ruimte voor geborduurde details, western prints en lange jurken en rokken. Combineren kan met fijne opengewerkte laarsjes en sandalen in suède.

Dennis Praet

De voetballer heeft een lijn ontworpen waarin de hoofdrol is weggelegd voor zwart-witcontrasten. Stoere hoodies, check. Een tweedelig trainingspak? Ook check. De verschillende quotes zoals ‘I got my own back’ benadrukken het zelfvertrouwen van deze collectie.

Evy Gruyaert

Sporten in stijl? Daarvoor moet je bij de tweede lijn van presentatrice Evy Gruyaert zijn. Haar loopcollectie bestaat uit felle kleurtjes en er is een behatop die achteraan sluit. Voor het yogaluik speelt ze met een gedempt kleurenpalet, met als eyecatcher een comfortabele trui in zachtroze.

Yentl Keupens

Yentl Keupens, fashionista bekend uit ‘Pink Ambition’, gooit het over een wilde boeg met haar Little Fortune-ontwerpen. Daarin vind je veel luipaardprint in verschillende kleuren terug, maar ook creaties met dierlijke patchworks. Zoals gewoonlijk integreert ze ook de nodige dosis bling in haar mode.

Veronique Leysen

Dat er wat meer kleur in je kleerkast mag, zo vindt Veronique Leysen. Want ze heeft het helemaal gehad met ‘het negativisme waar onze huidige maatschappij mee kampt.’ Haar oplossing? Een collectie met vrolijke (gestreepte) ontwerpen in suikerspinroze en babyblauw met een knipoog naar de seventies.

NIET TE MISSEN