Bizarre selfie: zie jij twee dunne benen of een broek met een streep?

Foto: Twitter

Mode

Bizarre selfie: zie jij twee dunne benen of een broek met een streep?

Print
De Spaanse Marisol Villanueva deelde nietsvermoedend een selfie van haar outfit op Twitter. Haar tweet werd al duizenden keren gedeeld en lokte heel uiteenlopende reacties uit als gevolg van een optische illusie. Maar wat zie jij? Heeft ze enorm dunne benen of draagt ze een broek met een verticale streep?

Een tijdje geleden liep het internet storm voor The Dress, een jurk waarvan niemand er aan uitraakte of die nu blauw- of goudkleurig was. Daarna volgde nog de grijze/roze sneaker en dit keer is het de beurt aan een andere soort optische illusie. Het gaat om een selfie van de Spaanse modeblogster Marisol Villanueva die trots in haar outfit poseert waarin ze naar eigen zeggen verticale met horizontale strepen deelt.

Ondertussen hebben al duizenden volgers op de tweet gereageerd. Sommigen zien namelijk geen broek met een verticale streep, maar wel Marisol die beentjes als tandenstokers heeft. Worden ook jouw ogen op het verkeerde spoor gezet? Wie goed kijkt ziet in elk geval haar tweede voet achter haar been staan, dus enkel de broek met de verticale streep is de juiste oplossing. 

NIET TE MISSEN