Kapellenaar (35) wordt nieuwe topman Horeca Vlaanderen

Foto: BELGA_HANDOUT

Kapellenaar (35) wordt nieuwe topman Horeca Vlaanderen

Print
Kapellen -

Kapellenaar Matthias De Caluwe (35) wordt de nieuwe gedelegeerd bestuurder van Horeca Vlaanderen. Hij zal vanaf april Danny Van Assche opvolgen, die de overstap maakte naar Unizo.

“We zochten iemand die op een creatieve en positieve manier onze sector en onze federatie verder in de markt kan zetten”, zegt Filip Vanheusden, voorzitter van Horeca Vlaanderen. “We zijn ervan overtuigd dat Matthias hierin het verschil kan maken. Hij blinkt uit door zijn drive, dossierkennis, positivisme en zijn vaardigheid om te enthousiasmeren en mensen te verenigen.”

“Ik kijk er enorm naar uit om Horeca Vlaanderen verder uit te bouwen en de belangen van de sector met vuur te verdedigen. Dit met dezelfde passie waarmee alle horecaondernemers, zoals ik in mijn familie zelf heb gezien, hun zaak uitbouwen, jobs creëren en vooral hun klanten willen laten genieten”, reageert Matthias De Caluwe zelf.

 

 

Open Vld

De Caluwe is marketing- en communicatiestrateeg. Hij begon zijn carrière bij voetbalploeg Germinal Beerschot, waar hij doorgroeide tot marketing- en communicatiemanager en woordvoerder. In die periode zat hij ook de marketingcommissie van de Pro League voor.

In 2011 maakte hij de overstap naar het event- en cateringbedrijf Max & Hades om in 2013 zijn eigen adviesbureau NEXIRIS te starten. Zo was hij ook woordvoerder voor festivals als Laundry Day en Summerfestival.

De Caluwe zetelt momenteel nog in de gemeenteraad van Kapellen voor Open Vld, maar hij zal volgens Horeca Vlaanderen ontslag nemen uit die functie.

.

Nu in het nieuws