James Van Der Beek uit 'Dawson's Creek' wordt al voor de vijfde keer papa

Foto: Isopix

Celebs

James Van Der Beek uit 'Dawson's Creek' wordt al voor de vijfde keer papa

Print
James Van Der Beek, voor eeuwig en altijd vooral bekend van zijn rol als Dawson in de tienerserie 'Dawson's Creek', is op 40-jarige leeftijd tegenwoordig vooral een gelukkige familieman. Op Instagram kondigde hij dan ook zelf aan dat hij en zijn vrouw Kimberly hun vijfde kind verwachten.

In 'Dawson's Creek', dat voor het eerst op tv verscheen in 1998, draaide alles rond de levens van Dawson (James Van Der Beek), Joey (Katie Holmes), Pacey (Joshua Jackson) en Jen (Michelle Williams). Vooral die laatste groeide uit tot een gerespecteerde actrice, maar rond de andere drie is het de laatste jaren toch wat stil geworden. Op enkele B-films en gastrollen in tv-series na verdween ook James Van Der Beek grotendeels van het scherm, maar met de man in kwestie gaat alles prima. Meer nog, hij is op 40-jarige leeftijd dolgelukkig in zijn privéleven.

Zo kondigde hij op Instagram aan dat hij en zijn vrouw Kimberly een vijfde kindje verwachten. Dat deed hij met een foto van zijn zwangere vrouw met daarrond hun vier andere kinderen Olivia (7), Joshua (5), Annabel (4) en Emilia (1). "We kunnen het niet geloven dat we nog een extra lid aan onze familie zullen toevoegen. En ik zeg dat we het niet kunnen geloven omdat sommigen waarschijnlijk denken dat we gek zijn. En dat zijn we misschien ook, maar we zouden niet blijer kunnen zijn. Of dankbaarder", klinkt het.

Onder andere zijn co-ster Katie Holmes was er als de kippen bij om hem te feliciteren. "Wow, proficiat!", schreef ze bij de commentaren onder de foto. 

 

 

NIET TE MISSEN