Droomkoppel krijgt het moeilijk in ‘Blind Getrouwd’: “Ik wou keihard naar huis”

Foto: Blind Getrouwd

Droomkoppel krijgt het moeilijk in ‘Blind Getrouwd’: “Ik wou keihard naar huis”

Print

Alsof er een trein gehaald moet worden: zo snel worden de deelnemers van Blind Getrouwd door hun huwelijksreis geloodst. Voor Marjolein gaat het allemaal veel te snel. De roze wolk is verdampt.

Gehuwd met een wildvreemde, gefeest, op huwelijksreis vertrokken en weer thuis: in Blind Getrouwd haspelen ze het zaakje in minder dan een week af. Niet toevallig, wellicht: het experiment duurt hoop en al vijf weken, en dan moet het vooruitgaan.

Die tijdsdruk maakt het er niet makkelijker op voor de koppels. Ze staan onder druk en daar heeft vooral Marjolein het moeilijk mee. Twee dagen was het met Mike één groot feest, maar nu lijkt het wel alsof een zatte nonkel de dansvloer heeft ingenomen. Tijdens een uitstap zegt Marjolein zelfs dat ze die ochtend “gewoon keihard naar huis wou om in haar bubbel te gaan zitten”. Marjolein zit niet goed in haar vel en gaat na de huwelijksreis met Mike naar expert Alexander Witpas. Hij doet een poging om de boel te ontzenuwen.

Droomkoppel krijgt het moeilijk in ‘Blind Getrouwd’: “Ik wou keihard naar huis”
Tim en Esther. Foto: Blind Getrouwd

Ook Lieve en Aljosja mogen na hun reis op de sofa van een expert. Sybille Vanweehaeghe windt er geen doekjes om: zij wil weten waarom Lieve het zo moeilijk heeft om toe te geven dat ze getrouwd is en dat Aljosja – van wie Lieve eindelijk de naam kan uitspreken – haar echtgenoot is.

Terwijl het tussen Esther en Tim nog altijd goed klikt en de stand nog altijd op “gestage vooruitgang” staat, vraagt Wendy zich af of er geen risico bestaat dat ze met Damiano in de friend zone blijft hangen: even goeie vrienden, maar ook niet meer dan dat.

Toon en Frie hebben van alle koppels het meest gemeen, wat vooral Frie een beetje bang maakt: als het na één korte reis al zo goed gaat, is hun relatie dan niet gedoemd om alleen maar bergaf te gaan?

Blind Getrouwd, maandagavond op VTM, 20.35 uur

.

Nu in het nieuws