“Ik heb al 500 à 700 vrouwen in mijn bed gehad”, zegt Tim van ‘Temptation Island’. Maar kan dat eigenlijk?

Celebs

“Ik heb al 500 à 700 vrouwen in mijn bed gehad”, zegt Tim van ‘Temptation Island’. Maar kan dat eigenlijk?

Print

“Ik heb al 500 à 700 vrouwen in bed gehad”, zei Tim Wauters van ‘Temptation Island’ op de zetel bij Goedele Liekens. Televisiekijkend Vlaanderen krijgt hem te zien als hondstrouwe partner van Deborah, maar zijn verleden als “playboy van Aalst” lijkt turbulenter. Maar kan dat eigenlijk?

LEES OOK. Spijt komt na de zonde in ‘Temptation Island’: “Gisteren leek dit een goed idee”

In het begin van ‘Temptation Island’ kregen we te horen dat Tim uit Aalst een serieuze playboy was in het verleden. Maar dat vergaten we meteen toen hij de dagen op ‘Temptation Island’ wenend doorbracht, terwijl hij zijn Deborah miste. “Huisje, tuintje, kindje”, zijn zeemzoete woorden over zijn meisje kwamen wekelijks terug.

Maar wanneer Goedele Liekens tijdens ‘Goedele On Top’ terugblikt naar zijn turbulente verleden krijgen we toch een heel ander beeld voorgeschoteld. “Timtation” heeft wel degelijk heel wat vrouwen in zijn bed gehad, zo zegt hij zelf. “Het zal tussen de 500 en 700 zijn, denk ik”, zegt hij. Goedele - en televisiekijkend Vlaanderen - kan het amper geloven.

Kan dat eigenlijk?

Tim houdt voet bij stuk. “Als er per weekend ongeveer drie à vier meisjes u passeren, ja, dan kan dat...” lacht hij. Maar is dat ook zo? Deze Twitteraar zocht het uit.

Als de 30-jarige Tim seks had met 700 vrouwen, maar de voorbije drie jaar trouw was aan zijn Deborah, dan wil dat zeggen dat hij tot zijn 27 de tijd heeft gehad om de aantallen te doen stijgen. Gemiddeld verliest een Vlaming zijn maagdelijkheid op 16-jarige leeftijd, dus dat betekent dat Tim in het totaal 11 jaar tijd had om 699 vrouwen voor zich te winnen. Dat wil zeggen 63,5 per jaar.

“Laten we dan rekenen dat Tim gemiddeld drie keer per week uitgaat”, schrijft de Twitteraar. “Dan wil dat zeggen dat hij 156 avonden per jaar op stap is.” Als hij die 63,5 dame per jaar op die 156 avonden in zijn bed wil krijgen, dan neemt hij gemiddeld 1,22 vrouwen per week mee naar huis. In theorie kan het dus.

“Ik moest overdrijven”

Maar bij Peter Van de Veire en Julie Van den Steen op MNM deze ochtend klonk Tim heel anders. De 500 à 700 sekspartners was toch wat overdreven, zo gaf hij toe. “Die televisiecrew had gezegd dat ik maar wat moest overdrijven. Maar in het echt zullen het waarschijnlijk een honderdtal geweest zijn”, reageerde hij. Al lijkt Julie dat ook amper te geloven.

Hondstrouwe Tim

Hoewel hij voorlopig in de aflevering van ‘Temptation Island’ koppig en hondstrouw volhoudt dat Deborah de liefde van zijn leven is, laat verleidster Cherish hem ook niet helemaal onbewogen. Zo zagen we in de voorbije aflevering de eerste barsten in zijn façade: Tim dekt zijn microfoontje af om aan Mezdi te verklappen dat hij wel degelijk wat verleiding kent. Maar wat zei hij eigenlijk?

“Die blonde kan mij krijgen”, zou hij gezegd hebben tegen Mezdi. Dat geeft hij toe aan Goedele Liekens. Ook de geruchten over “een klets op de poep” ontkent hij niet. “Ik vroeg mij ook een hele tijd af of ze daar de beelden van zouden tonen. Als ze dat hadden gewild, had dat sowieso gekund”, reageert Tim.

Plus, bij Peter Van de Veire heeft hij net toegegeven dat hij deze ochtend in het huis van zijn mama is wakker geworden. Dan toch geen huisje, tuintje, kindje voor Tim en Deborah?

Zal het sterkste koppel van ‘Temptation Island’ dan toch zwichten? Het belooft alvast de grootste plottwist van dit seizoen te worden...

Tim was donderdagavond ook te gast in ‘Goedele On Top’, het programma net na ‘Temptation Island’ waarin Goedele Liekens de deelnemers aan de tand voelt over hun avonturen op het eiland. Daarin ging hij dieper in over zijn verleden als player.

NIET TE MISSEN