Dieven aan de haal met koplampen van Porsche

Foto: rr

Dieven aan de haal met koplampen van Porsche

Print
Aartselaar / Wijnegem -

Dieven hebben maandagnacht de koplampen van een Porsche Cayenne gestolen. Dat gebeurde aan de Buerstedelei in Aartselaar. Ook in Wijnegem werden koplampen van hetzelfde type voertuig ontvreemd.

De eigenaars van de Porsche Cayenne werden wakker van het lawaai dat de dieven maakten. Ook het inbraakalarm van de wagen trad in werking. “Toen wij buiten gingen kijken, waren de dieven al weggevlucht. Ze hadden de koplampen van de Porsche Cayenne ontmanteld. Daarbij hebben ze ook schade aan het koetswerk aangericht, onder meer aan de motorkap”, zegt eigenares Peggy Liekens.

Hoe groot de schade aan de Porsche is, is nog niet duidelijk. “Maar ik vermoed wel dat de herstellingskosten flink gaan oplopen.”

Het is al de vierde keer op zes jaar tijd dat het gezin af te rekenen krijgt met dieven. “Eén keer werden we met een woninginbraak geconfronteerd, twee keer werd de bestelwagen van mijn man leeggeroofd en nu dit. Het mag gaan stoppen.”

“Onze straat ligt net naast de A12. De dieven kunnen onmiddellijk wegvluchten richting Brussel en Antwerpen.”

De politie is een onderzoek gestart maar de dieven die de koplampen hebben gestolen zijn voorlopig spoorloos. Er wordt ook onderzocht of er een verband is tussen de diefstal in Aartselaar en Wijnegem.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio