© BELGA

Overleden Marc Van Eeghem op de radio te horen: “Jammere vergissing”

Wie maandagochtend naar de radio luisterde, heeft waarschijnlijk een reclamespot van Euromillions gehoord voor de trekking van deze vrijdag. Opvallend: in de spot was de stem van Marc Van Eeghem te horen, de acteur die op 14 december vorig jaar overleed.

ehu

Vrijdag 23 februari zal minstens één Belg 1.000.000 euro winnen met Euromillions: aandachtige luisteraars hebben die boodschap vanochtend ongetwijfeld gehoord in een radiospotje van de Nationale Loterij. Wie goed luisterde, kon in het spotje de stem van Marc Van Eeghem herkennen, de acteur die in december vorig jaar overleed aan de gevolgen van prostaatkanker.

Een jammere vergissing, blijkt als we de Nationale Loterij erover contacteren. “Marc Van Eeghem heeft voor ons in het verleden enkele radiospots ingesproken en die samenwerking is bijzonder goed verlopen”, klinkt het. “Door een vergissing stond dit spotje, dat in 2016 werd opgenomen, vanaf zondag opnieuw ingepland. We hebben het inmiddels uit de ether laten halen en willen ons excuseren bij alle nabestaanden. Het was een jammere vergissing.”

Marc Van Eeghem overleed op 14 december vorig jaar op 57-jarige leeftijd. De acteur was de voorbije jaren te zien in ontelbare Vlaamse fictiereeksen en films. Zeven jaar geleden werd bij de acteur kanker vastgesteld; in oktober had hij laten weten dat hij zijn chemotherapie had stopgezet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER