Schoten gelost in Deurne: link met drugsmilieu wordt onderzocht

Print
Deurne -

In de Knyffstraat in Deurne, op het kruispunt met de De Sevillastraat, is zondagavond een schietincident gebeurd. Er werd een viertal schoten gelost, daarbij raakte een 26-jarige man gewond in de buik. Er werd ook een zwangere vrouw in shock afgevoerd.

Het parket meldt dat verschillende getuigen van de schietpartij verhoord worden. “Er zijn nog geen verdachten opgepakt”, aldus woordvoerster Christel Minne. “Het motief voor de feiten is nog niet gekend, alle pistes worden opengehouden.”

Omdat de feiten mogelijk aan het drugsmilieu gerelateerd zijn is het onderzoek naar de schietpartij in handen van de federale gerechtelijke politie. De speurders onderzoeken of er een link is met eerdere schietincidenten in het Antwerpse drugsmilieu.

Aanvankelijk geen gewonden

Toen de hulpdiensten ter plaatse waren bleek er aanvankelijk geen sprake van gewonden te zijn. “In de loop van de nacht heeft een 26-jarige man zich aangeboden in het ziekenhuis”, zegt politiewoordvoerder Wouter Bruyns.

“De man werd in de buikstreek geraakt, hij verkeerde niet in levensgevaar. De zwangere echtgenote van het slachtoffer werd door de medische diensten opgevangen omdat ze erg emotioneel reageerde toen ze hoorde dat haar man beschoten was.”

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio