Bekend Mechels café dicht tijdens Tournée Minérale

Zennegat 13 is nog heel de maand gesloten, maar niet alleen omdat het Tournée Minérale is. Foto: rr

Zennegat 13 heropent op 1 maart

Bekend Mechels café dicht tijdens Tournée Minérale

Print
Mechelen -

Het bekende café Zennegat 13 is nog de hele maand februari gesloten. Op de deur hangt een briefje dat het komt omwille van Tournée Minérale, maar dat is eigenlijk niet de echte reden.

Wie deze maand een bezoekje wil brengen aan café Zennegat 13, naast de oever van de Zenne, is eraan voor de moeite. Op de deur van de zaak hangt een briefje met de tekst Wegens onhoudbare concurrentie met Tournée Minérale hebben wij besloten de zaak in februari te sluiten.

“We steunen Tournée Minérale wel, maar er zijn eigenlijk nog enkele redenen waarom we de hele maand februari gesloten zijn”, zegt Jan Dellaert van Zennegat 13. “Aanvankelijk waren er deze maand werken aan de veranda gepland, maar die zijn ondertussen naar een latere datum uitgesteld. Toch beslisten we om de deuren de hele maand gesloten te houden. We waren gewoon toe aan wat vakantie en bovendien heb ik onlangs een hersenschudding opgelopen na een val. Dat zijn dus de echte redenen waarom we gesloten zijn.”

Zennegat 13 heropent op 1 maart. “En dat wordt meteen een heropening met vonken en vuur, want die dag organiseren we een grote fuif in de zaak. Tegen dan zijn onze batterijen weer helemaal opgeladen en zijn we klaar om er weer in te vliegen.”

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio