Amerikaanse hiphopgrootheid Kendrick Lamar heeft een hart voor Antwerpen

Print
Antwerpen -

In de videoclip King’s Dead is de wereldwijd bekende Amerikaanse rapper Kendrick Lamar te zien met een trui met het opschrift ‘4NTWERP’. Hij treedt binnenkort op in het Sportpaleis.

‘King’s Dead’ is een samenwerking tussen James Blake, de rappers Jay Rock en Future en de ster Kendrick Lamar. De clip staat sinds 15 februari op YouTube en werd al bijna zes miljoen keer bekeken, al kan dat aantal de komende maanden nog erg stijgen. Kendrick Lamar is een grote naam in de hiphopwereld, met enkele monsterhits als Humble (445 miljoen keer bekeken op YouTube), Loyalty (140 miljoen) of King Kunta (106 miljoen keer).

In een scène van de video van ongeveer veertig seconden (vanaf 2:30) draagt hij een trui met het opschrift ‘4NTWERP’. Het gaat om een design van Uber en Kosher-collectie van de kledinglijn VIER, een puur Antwerps kledingmerk. Lamar lijkt dus een grote fan van ’t Stad.

De Amerikaan komt binnenkort ook langs. Over een dikke week, op dinsdag 27 februari, doet hij het Sportpaleis aan met zijn ‘The DAMN. Tour’. 

MEEST RECENT