93-jarige toont op hartverwarmende manier waarom je nooit te oud bent om te dansen

Print

93-jarige toont op hartverwarmende manier waarom je nooit te oud bent om te dansen Video: Twitter

Ze had de tijd van haar leven, deze 93-jarige dame. Tijdens een workout kon ze maar niet stoppen met lachen terwijl ze alle dansbewegingen van haar personal trainer imiteerde. De dochter van de coach plaatste de hartverwarmende video eerder deze week op Twitter, waar al miljoenen mensen het filmpje hebben gezien.

Het was Elizabeth Zanin, een personal trainer uit het Amerikaanse Pierre in de staat South Carolina die de bejaarde vrouw de sessie mocht aanbieden. Ze gaf haar de opdracht om op wat muziek een reeks oefeningen uit te voeren terwijl ze op haar stoel bleef zitten. Een heel leuke opdracht, vond de dame. Ze zwaaide vol enthousiasme haar armen in de lucht, strekte haar benen op het ritme van de muziek, … en ondertussen haalde ze constant haar lach tevoorschijn.

Die bleek ook erg aanstekelijk voor de kijkers. Dinsdag kwamen de beelden op Twitter terecht, en sindsdien leidden ze een eigen leven. Al bijna acht miljoen mensen zagen het filmpje, waarvan duizenden kijkers de tweet ook hebben gedeeld.

Joana Zanin, de dochter van Elizabeth, zorgde ervoor dat de video viraal ging. “Mijn moeder traint deze 93-jarige en het is het schattigste ooit”, schreef ze nog bij de beelden. “Haar lach maakt haar jong.”

MEEST RECENT