‘2 halen, 1 betalen’-truc in bioscoop mislukt, maar wel op grandioze wijze

Wie geen geld heeft, moet slim zijn. Dat dacht Steve Cervantes wellicht toen hij met wat vrienden de ‘2 halen, 1 betalen’-truc wou toepassen in een bioscoop in Carson, Californië. Hiervoor haalden ze letterlijk hun grapjas uit de kast...

De vrienden wilden naar ‘Black Panther’ gaan kijken in de bioscoop en besloten het uitje extra lollig te maken. Een kerel ging op de schouders van een vriend zitten en deed een erg lange jas aan. Zo wilden ze het doen lijken alsof er maar één persoon een ticket wou kopen in plaats van twee. Maar uiteraard liepen de jongelingen wel erg in de kijker, door hun vermomming leken ze letterlijk op een XXL-versie van Inspector Gadget.

De loketbediende had uiteraard meteen door wat er gaande was, ook al door de vele mensen die het tafereel filmden, en wilde geen twee kaartjes geven. “Kom daar af man!”, zegt hij tegen de grapjassen. “Waarvan?”, probeert de jongeman nog, maar dat baat uiteraard niet. Geen gratis ticket dus, maar wel een viral video en daar was het hen wellicht om te doen.

MEEST RECENT