© Vijf

© *

1 / 2

Vriendschap op ‘Temptation Island’: verleidster Yana en Megan kennen elkaar al jaren

‘Temptation Island’ is sinds de vierde aflevering in een stroomversnelling terechtgekomen: Megan liet zich verleiden door single Joshua en Kevin ruikt onraad. En misschien kunnen ze straks beiden hun hart luchten bij ex-verleidster Yana. Want het koppel kent de blondine al jaren, zo geeft die laatste zelf toe in een interview met Flair.

vwh

“Ik ken Megan al van toen ze vijftien was, dat is drie jaar geleden. Mijn oma kent haar vader en moeder. Dat zijn allemaal mensen in de horecawereld en Oostende is echt niet groot. We hebben nog samen veel gefeest en girls nights gedaan. Dat is dan een beetje verwaterd omdat ze een relatie had. Maar we zijn altijd wel vriendinnen geweest, maar op een bepaald moment vanop afstand omdat ze zich focuste op haar relatie”, klinkt het in een interview met Flair op Facebook.

Geen opgezet spel

Hun deelname aan ‘Temptation Island’ hadden ze allesbehalve samen bekokstoofd. “Kevin (die Yana ook kent, red.) was eens zat en heeft me op een feestje gezegd dat ze gingen meedoen. Toen heb ik gezegd dat ik ook zou meedoen”. De blondine stuurde naar eigen zeggen een bericht naar Megan om te vragen of het waar was. Ze aarzelde eerst om te antwoorden, maar gaf uiteindelijk toe en toen zijn de twee vriendinnen weer aan de praat geraakt. Van opgezet spel was volgens Yana geen sprake. “Ik wist dat ze meedeed om haar relatie te testen. Dat moest ook gebeuren en het is gebeurd”, zegt Yana die regelmatig in het verleden praat. Is de relatie vandaag dan voltooid verleden tijd? Dat zal moeten blijken uit de komende afleveringen.

“Sletje”

Yana heeft alvast een duidelijke mening over Kevin. “Hij is geen slechte gast, maar doet wel soms stomme dingen. Dat wel”, klinkt het. “Kevin is Kevin. Hij is soms een sletje”, voegt ze eraan toe. De blondine, die haar draai niet vond op het eiland en vroegtijdig terug naar huis kwam, verzekert nog dat ze geen actrice is. “Ik kan niet acteren. Geef me twee zinnetjes om te zeggen en ik vergeet ze.” Bij Vijf wordt bevestigd dat de casting op voorhand niet wist dat Yana Kevin en Megan elkaar kenden. “Er worden bij de castings niet meteen beslissingen genomen. Er wordt een puzzel gemaakt om tot bij de uiteindelijke koppels en vrijgezellen te komen. De casting wist initieel niets af van de band tussen Yana en het koppel, maar enkele dagen voor voor het vertrek naar Thailand liet Yana hen weten dat ze het Oostendse koppel wel kende. Yana gaf zelf aan hier geen graten in te zien, net als het productieteam.”, zegt Barbara Salomon, persverantwoordelijke bij Vijf.

NIET TE MISSEN