De vierde aflevering van ‘Temptation Island’ gemist? Dit waren de beste momenten

Celebs

De vierde aflevering van ‘Temptation Island’ gemist? Dit waren de beste momenten

Print

Eén ding was voor de start van het programma al duidelijk: er gingen harten gebroken worden. En in de vierde aflevering van ‘Temptation Island’ was het ook echt zo ver. Het eerste slachtoffer is gevallen. Niet kunnen kijken? Met deze video’s ben je weer mee.

Het was kampvuurdag op ‘Temptation Island’ en vooral de vrouwen leken er een test van te maken. Bij ‘goede beelden’ waren hun mannen geslaagd. Bij ‘slechte beelden’ hadden ze zichzelf voorgenomen dat hun relatie definitief voorbij was.

LEES OOK. Dag vier op ‘Temptation Island’ en de eerste seksscène is een feit

Tranen van geluk

Bij Deborah en Tim lijkt van dat laatste voorlopig alvast geen sprake te zijn.

Tim kan op zijn eiland geen drie zinnen na elkaar uitspreken zonder haar naam te noemen. En ook zijn eerste kampvuurbeelden stellen haar helemaal gerust.

“Hij doet alles wat hij niet mocht doen”

Kevin lijkt alle gemaakte afspraken dan weer helemaal vergeten te zijn. Megan is dan ook erg teleurgesteld na het zien van zijn beelden.

Megan kan niet langer weerstaan aan de Temptation

Er mogen dan wel ergere dingen zijn dan een verleidster die roept dat je lief zijn handen niet kon thuishouden, maar een vrouw die al vijf keer bedrogen is, heeft geen vertrouwen meer.

Na het kampvuur gaat Megan dan ook door het lint door de minder goede beelden van Kevin. En dan beslist ze maar meteen toe te geven aan haar verlangens.

“Het lijkt me toch heftig om je vriendin zo te zien huilen”

Kevin zelf beweert zich niets aan te trekken van Megans beelden. Maar zijn lichaamstaal zegt toch iets anders.

 

NIET TE MISSEN