Pennenzakkenrock maakt affiche bekend

Foto: mto

Pennenzakkenrock maakt affiche bekend

Print
Mol -

Pennenzakkenrock heeft woensdag zijn affiche voor de komende editie bekendgemaakt. Op donderdag 28 juni verwelkomen jonge fans hun muzikale helden in het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol.

Op het hoofdpodium zullen de Ghost Rockers, Laura Tesoro, ‘Steracteur Sterartiest’ Michiel De Meyer, Van Echelpoel en de Ketnetband voor de nodige sfeer zorgen. Er wordt op een later tijdstip nog een laatste naam bekendgemaakt, volgens de organisatie gaat het om een “mysterieuze topper”.

Aan het dj-podium zullen DJ F.R.A.N.K., DJ Double U, Pat Krimson, DJ Tom La Barraca en de winnaar van de dj-contest van 2017 het publiek aan het dansen krijgen.

Er wordt ook geïnvesteerd in een derde podium. De ‘Flying DJ-Booth’, die op tien meter hoogte zal hangen, zal in de voormiddag kansen geven aan jong dj-talent. ’s Namiddags wordt het podium omgetoverd tot een vliegende attractie. Wie zich wil inschrijven voor de dj-contest, moet tussen 8 en 14 jaar oud zijn en zich aanmelden via het mailadres info@pennenzakkenrock.be.

De 24ste editie van Pennenzakkenrock gaat door op donderdag 28 juni van 8 tot 16.30 uur.