Bekende gezichten maken opwachting in ‘De Buurtpolitie’

Print

Foto: De Buurtpolitie

In het VTM-programma ‘De Buurtpolitie’ duiken donderdag twee bekende gezichten op. Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe komen het politiekorps een handje helpen.

Het korps van ‘De Buurtpolitie’ is in de aflevering van donderdag op zoek naar de ouders van een jonge tweeling die samen met hun hondjes op pad zijn. De politie doet een oproep via social media, maar die levert niet meteen informatie op. Daarom schakelen Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe de luisteraars van Qmusic in om de familie van de broertjes op te sporen.

“Wij zijn uiteraard geen acteurs. Maar in ‘De Buurtpolitie’ kregen we de kans om onszelf te spelen”, zegt Vancoillie. “Alle mensen die meewerkten aan de aflevering waren super lief en daardoor was het van begin tot einde een super toffe ervaring. Het is fascinerend om te zien hoe professioneel en efficiënt er gewerkt wordt bij ‘De Buurtpolitie’. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar.”

Ook Dorothee Dauwe had plezier op de set: “Ik vond het super fijn om dit eens te mogen doen, het was de eerste keer voor mij. De sfeer achter de schermen was heel gezellig en op de set lekker uitgelaten. En de catering was ook dik oké (lacht).”

‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’, elke weekdag om 18.20 uur bij VTM

Nu in het nieuws