Antwerpse modestudenten exposeren tijdens New York Fashion Week

De bovenstaande vier ontwerpen zijn respectievelijk van Nastasia Fine, Robbie Van Mierlo, Joanna Chlust en Jo Wujic. Foto: KASK

Antwerpse modestudenten exposeren tijdens New York Fashion Week

Print
Antwerpen -

Enkele afgestudeerden van de modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen hebben voor een huzarenstukje gezorgd op de New York Fashion Week. Sinds maandag is er een tentoonstelling met hun ontwerpen geopend.

De tentoonstelling kadert in het project VOID, dat tot 17 februari loopt. Vooraanstaande modescholen zoals die uit Londen, New York en Antwerpen slaan met het project de handen in elkaar om “de link te leggen tussen hun pas afgestudeerden en de gevestigde industrie”. In totaal stellen vijftig afgestudeerden hun werk een week lang tentoon. Daarnaast zijn er ook workshops en lezingen. De Londense modefotograaf opende de voorstelling met een intiem portret van de jongeren van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen.

De selectie voor Antwerpen bestaat uit de in 2017 afgestudeerden Wujic Jo, Nastasia Fine, Raphaelle Lenseigne, Robbie Van Mierlo, Ken Thaodee, Maximilian Welsch, Eduard Both, Joanna Chlust, Marta Twarowska en Sofie Nieuwborg.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio