Katja Retsin gaat met gezin terug naar 1984

Print

Jan Schepens (47) in een glimmende korte broek uit de jaren tachtig: zeg niet dat u niet gewaarschuwd bent. Samen met Katja Retsin (45) en hun kinderen gaat hij terug naar 1984.

Katja Retsin was twaalf jaar toen de kinderen op televisie naar Plons de Gekke Kikker keken. Zelf had Katja het meer voor acteur Tom Selleck, die in de detectiveserie Magnum P.I. permanent in een strakke tennisshort rondliep. In het programma Groeten uit laat Katja’s man Jan Schepens zich dan ook de volledige Magnum-look aanmeten, compleet met snor.

Ook dochters Manou (12) en Mila (8) en zoon Matisse (4) moeten terug in de tijd met een “tijdreizer” in de vorm van een Mini Cooper die net groot genoeg is om vijf mensen te vervoeren. De platenspeler draait hits van aartsrivalen Michael Jackson en Prince en er wordt aan fitness gedaan met de revolutionaire video van Jane Fonda. Terwijl Jan vooral oog heeft voor de Macintosh-computer van Apple, krijgt Katja haar vriendinnen Ruth en Kathleen op bezoek voor een rondje playbacken. Bij afwezigheid van iPads wordt er gepuzzeld en gelezen.

Groeten uit 1984, om 20.35u op VTM

MEEST RECENT