Hier verliep ‘Blind Getrouwd’ net iets anders: kandidaat gaat aan de haal met echtgenote van andere deelnemer

Foto: VTM

Hier verliep ‘Blind Getrouwd’ net iets anders: kandidaat gaat aan de haal met echtgenote van andere deelnemer

Print

Bij de Vlaamse koppels van ‘Blind Getrouwd’ gaat alles in het huidige derde seizoen nog relatief volgens het boekje. In de Australische versie ‘Married At First Sight’ zijn er twee kandidaten echter sterk afgeweken van het oorspronkelijke plan van de televisiemakers. Zij zijn het eens met de selectie van de kandidaten, maar niet met de matchen die daaruit voort zijn gekomen. Daarom hebben ze besloten om het heft in eigen handen te nemen.

Australiërs kijken even enthousiast uit naar ‘Getrouwd Op Het Eerste Gezicht’ op Channel 9, als dat Vlamingen dat doen naar ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Het principe van de reeks is ook in het buitenland hetzelfde: experten koppelen kandidaten om ze meteen het jawoord te laten geven voor het altaar. Nadien trouwen ze, gaan ze op huwelijksreis en doorlopen ze de wittebroodsweken. Op het einde van de serie beslissen ze of ze samen getrouwd blijven of ze de scheiding aanvragen.

Partnerruil

Troy Delmege staat echter duidelijk niet achter de keuze van de experten. Hij had nochtans gezegd dat hij op blonde intelligente vrouwen viel, maar met zijn partner Ashley Irvin was er amper sprake van vonken. De stewardesse vond zijn opschepperige karakter maar niets en de passie bleef dan ook uit. Daarom heeft Troy nu zijn zinnen gezet op een andere dame: de vrouw van één van zijn mededeelnemers.

Carly Bowyer was gekoppeld aan een rijke miljonair Justin Fischer. Ook al heeft de man dan een enorm fortuin, hij kon Carly absoluut niet boeien. Vanaf het prille begin van het programma was het duidelijk te zien dat er geen greintje chemie bestond tussen de twee.

Nu zijn Troy en Carly stoeiend gespot in een park in Melbourne. De twee rollebollen door het gras tijdens een romantisch picknick. Ze laten weinig aan de verbeelding over, want op enkele foto’s is te zien hoe Carly bovenop Troy ligt en hoe de man naar haar borsten grijpt. Dat het niet goed zal aflopen voor beide koppels in het experiment, lijkt nu al zeer duidelijk te zijn.

(De tekst gaat verder onder de foto.)

Ook bij ons afgeweken van parcours

In de Vlaamse versie van het programma was er ook een onverwachte wending in het eerste seizoen. Daisy vond geen liefde in de armen van Geert, de man waarmee de experten haar koppelden. Maar toch ging ze niet naar huis met lege handen. De vonk sloeg immers over tussen Daisy en de cameraman, Philippe Rodiers. De twee zijn ondertussen gelukkig getrouwd en Daisy is momenteel hoogzwanger.

MEEST RECENT