Karen Damen verklapt emotionele details over haar huwelijk

Foto: Joe

Celebs

Karen Damen verklapt emotionele details over haar huwelijk

Print

Karen Damen is ondertussen meer dan een jaar mevrouw Anthony Van der Wee - de twee trouwden in september 2016 in Ibiza- maar ze denkt nog steeds met heel veel plezier terug aan haar trouwfeest. In het programma ‘Zot Gedraaid’ op Joe verklapte ze nog enkele mooie details aan presentator Kris Wouters.

Karen Damen niet zijn als er geen traantjes weggepinkt zouden worden op haar huwelijk. Bij haar gebeurde het al toen haar vader haar weggaf op het nummer ‘Biscaya’ van James Last. “Ik krijg van ‘Biscaya’ nog steeds een krop in mijn keel, omdat dat mij zo doet denken aan vroeger, aan bijna zelfs een vorig leven. Dat is zo iets raar. Daarom heb ik ook besloten om mijn papa mij naar het altaar te laten brengen op dit nummer in Ibiza. Ik dacht de hele tijd: ik ga niet huilen. Maar ik begon al te huilen toen het nummer net opstond. En iedereen rondom mij ook”, lachte Karen.

Voor haar openingsdans wilde Karen liefst een traag, melig nummer, maar dat was buiten haar echtgenoot gerekend. ““Ik ben nogal van de melige kant, dus ik dacht aan ‘You Are’ van Dolly Parton. Maar hij wilde niets melig, niets triestig en niets traag. Maar je kan toch geen tranceplaat opzetten denk ik dan? Het is en blijft een openingsdans. We zijn dan beginnen zoeken tussen onze gezamenlijke favoriete nummers en dan kwamen we plots Lenny Kravitz met ‘I Belong To You’ tegen. We keken naar elkaar en we wisten het. Het is een heel mooi nummer en het klopte volledig: niet te traag en niet te snel. Dat was voor ons meteen een uitgemaakte zaak.”

NIET TE MISSEN