“Jij bent mijn vriendin niet!” Kim Cattrall haalt uit naar Sarah Jessica Parker na dood van broer

In het midden Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall Foto: AP

Celebs

“Jij bent mijn vriendin niet!” Kim Cattrall haalt uit naar Sarah Jessica Parker na dood van broer

Print

Nadat de Amerikaanse actrice Sarah Jessica Parker openlijk haar steun betuigde aan Kim Catrall nadat ze haar broer verloor, gaf die laatste heel duidelijk te kennen dat ze Parkers vriendelijke woorden niet hoeft. Het was al langer bekend dat de sterren uit de succesvolle tv-reeks ‘Sex and the City’ in het echte leven helemaal geen beste vriendinnen zijn, maar nu lijkt een dieptepunt bereikt. “Buit onze tragedie niet uit, je bent geen vriendin,” staat te lezen voor de ogen van duizenden Instagram-fans.

De Amerikaanse actrice Kim Cattrall maakte eerder deze week het tragische nieuws bekend dat haar broer Christopher is overleden. De politie vond hem nadat hij zes dagen vermist was. Heel wat mensen betuigden openlijk hun steun, waaronder haar voormalige ‘Sex and the City’-collega Sarah Jessica Parker. Maar de reactie die kwam van Cattrall, had niemand zien aankomen.

“Hoe wreed je echt bent”

“Ik heb jouw liefde en steun op dit tragische moment niet nodig Sarah Jessica Parker,” schreef Cattrall in een Instagram-post. Onder de foto met de tekst voegde ze er nog een niet mis te verstane boodschap aan toe: “Het continue contact zoeken is een pijnlijke herinnering aan hoe wreed je echt was toen en nu nog steeds bent. Laat me het heel duidelijk maken, als ik dat nog niet eerder had gedaan. Je hoort niet bij mijn familie, je bent geen vriendin. Dus ik vraag je voor de laatste keer om te stoppen met onze tragedie uit te buiten, gewoon om jouw imago als ‘nice girl’ te onderhouden.”

 

 

Hypocriet

Het botert al enige tijd niet tussen de twee televisiesterren. Zo staat in diezelfde post ook te lezen dat Cattralls moeder Parker hypocriet noemt: “Wanneer laat ze je eindelijk eens met rust, die hypocriete Sarah Jessica Parker?”

Maar Cattrall gaf ook al in eerdere interviews toe dat ze het niet echt kan vinden met tegenspeelster Parker. Tot grote desillusie van menig ‘Sex and the City’-fan, een serie waarin de dames net hartsvriendinnen zijn die lief en leed delen in het fabuleuze Manhattan.

NIET TE MISSEN