Vuilbekkende bejaarde vader kan zijn oren niet geloven als hij ontdekt hoe oud hij eigenlijk is

Print

Vuilbekkende bejaarde vader kan zijn oren niet geloven als hij ontdekt hoe oud hij eigenlijk is Video: YouTube

Een 98-jarige Amerikaanse is even zijn leeftijd vergeten, en kan niet geloven hoe oud hij eigenlijk is al zijn zoon er hem aan helpt herinneren. En dat laat de bejaarde vader duidelijk horen terwijl hij bewijst dat op vloeken geen leeftijd staat.

“De tijd vliegt als je je amuseert”, daar kan deze kranige oude man zeker van meespreken. De man nadert zijn honderdste verjaardag, maar is dat even vergeten tot zijn zoon hem naar zijn leeftijd vraagt. “79”, gokt de man eerst terwijl zijn zoon de hilarische conversatie op video vastlegt. Na enkele pogingen komt hij uiteindelijk te weten dat hij er al 98 is en komende zomer zelfs nog een jaartje dichter tegen de honderd wordt.

Al wil hij dat niet onmiddellijk geloven, met de nodige vuilbekkerij: “Ik ben geen 98 jaar oud!” Nog onder de indruk van zijn hoge leeftijd, demonstreert hij met verve dat hij het vloeken nog niet verleerd is, maar hij vraagt zich ook af hoe hij zo snel zo oud is geworden. “Geboren in 1919 en nu zijn we 2018… Volgend jaar ben ik er honderd! Ik ga een oud mannetje zijn.”

Ondanks of net dankzij de grove woorden die hij gebruikt, is de man sinds de publicatie van de video een ster geworden op sociale media en werden de beelden al miljoenen keer bekeken en gedeeld.

.

Nu in het nieuws