Dit artikel is exclusief voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

En wat op het bord?

Deurne -

In restaurant Den Haas serveren ze elke dag een ander dagmenu. Soep, hoofdgerecht en koffie voor 14,95 euro: een faire prijs. Maar ik laat die lunch, Kempische ovenschotel gevuld met lagen gehakt, groenten en puree aan mij voorbij gaan en kies gerechten van de kaart uit de genereuze keuken.

Eerst Scampi ‘Den Haas’ (22 euro) of gebakken scampi met een tomatensaus. Die is neutraler dan de pittige Indiënnesaus of de derde variant met lookboter. De echte stukken tomaat en de sliertjes ui verraden het verse karakter.

In een restaurant waar zeetong graag op de borden eindigt, wil ik de sliptong van op het suggestiebord wel eens testen, denk ik (27 euro). Verrassend genoeg stelt kelner ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees