Carnavalsoptocht Zandhoven wegens snijdende koude afgelast, maar kinderen mogen hun kleding showen in turnzaal

Print

De carnavalsstoet werd afgelast, maar het feest ging wel door in de turnzaal. Foto: kma

Zandhoven - De gemeentelijke basisschool van Zandhoven besliste donderdag na de onheilstijdingen over sneeuw en vrieswind om de carnavalsstoet die normaal op vrijdagmorgen door het dorpscentrum zou trekken, af te gelasten. De kinderen mochten hun kleding allemaal showen tijdens een modeshow in de warme turnzaal.

Het leek een goede beslissing, want de koude beet 's ochtends echt in je neus. De kinderen mochten hun voorbereid dansje twee keer opvoeren in de turnzaal, waar een gelegenheidscatwalk lag.

De juffen waren allemaal verkleed als kwallen, en de meester als piraat. De directeur was een clown. Buschauffeur Kim kwam als giraf.

De prijs voor de originaliteit reiken wij graag uit aan de jongen die zich verkleed had als douchecabine, inclusief douchekop en -stang. Alleen het stromend water ontbrak. We spotten ook een Trump en de complete cast van FC De Kampioenen, met DDT en Carmen. Ook de Arm der Wet was goed vertegenwoordigd, net als het leger. Enkele kinderen hadden zich als oudje verkleed en speelden die rol met veel overtuiging.  

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio