Kim Kardashian onder vuur: “Laat je je dochtertje van vier nu ook al naaktfoto’s van jou nemen?”

Foto: AP

Celebs

Kim Kardashian onder vuur: “Laat je je dochtertje van vier nu ook al naaktfoto’s van jou nemen?”

Print

Kim Kardashian heeft op Instagram opnieuw een foto gedeeld die weinig om het lijf heeft. Hoewel dat niets nieuws is voor de realityster, komt er nu bijzonder veel kritiek op het beeld. Op de achtergrond is namelijk te zien hoe haar vierjarige dochtertje North de toplessfoto van haar mama maakt. Smaakloos, zo vinden velen.

Het is geen geheim dat Kim Kardashian (37) met de regelmaat van de klok foto’s deelt die weinig aan de verbeelding overlaten. Onlangs deelde ze nog een kiekje in enkel een bontjas, een eenvoudig slipje en wazig gemaakte borsten.

Op haar berichten op sociale media komen telkens veel reacties. Maar nu bevindt ze zich in het oog van de storm. De reden? Haar meest recente foto, met losgemaakte bh en ontblote boezem, liet ze maken door haar vierjarige dochtertje North.

(Lees verder onder de foto)

by North

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Hoewel de post in korte tijd meer dan twee miljoen likes opleverde, vinden tienduizenden mensen het resultaat smaakloos. “Laat je je dochtertje van vier jaar nu ook al naaktfoto’s nemen van jou?”, klinkt het onder meer.

Talloze volgers vinden dat Kim het verkeerde voorbeeld geeft en zich een slechte ouder toont. “Als dit een andere ouder was, zou iemand de kinderbescherming gebeld hebben”, zegt iemand. “Houd ermee op dat kind zulke onzin aan te leren”, schrijft iemand anders.

NIET TE MISSEN