Kylie Jenner breekt record met babyfoto

Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Celebs

Kylie Jenner breekt record met babyfoto

Print
Kylie Jenner postte op woensdag een eerste foto van haar dochtertje Stormi op Instagram, die in slechts één dag tijd meer dan veertien miljoen likes verzamelde. De foto is hierdoor officieel de meest gelikete foto ooit op het sociale netwerk. De realityster stoot hiermee de foto van Beyoncé met zwangere buik van de troon, die vorig jaar meer dan elf miljoen likes genereerde.

Kylie Jenner (20) breekt met de eerste foto van haar pasgeboren dochtertje meteen een record. De bewuste post op Instagram van woensdag, waarop in de achtergrond een slapende baby is te zien en het bijhorende onderschrift waarin de naam onthuld werd, is nu al de meest gelikete foto ooit op het sociale netwerk. De foto genereerde immers meer dan veertien miljoen likes in één dag tijd.

 

stormi webster ????

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Met deze babyfoto slaagt de realityster, die maandenlang quasi niets op haar sociale media postte om haar zwangerschap in alle privacy te kunnen beleven, erin om nog meer likes te verzamelen dan de meest populaire Instagramfoto van het voorbije jaar.

De iconische foto van Beyoncé met zwangere buik van vorig jaar geneerde toen 11,2 miljoen likes. Maandenlang werd toen druk gespeculeerd over de tweede zwangerschap van de zangeres, tot ze met deze foto uiteindelijk orde op zaken bracht. Het bijschrift luidt als volgt: "Graag willen we onze liefde en ons geluk delen. Wij zijn tot twee keer toe gezegend. We zijn ongelooflijk blij dat onze familie met twee nieuwe familieleden zal uitbreiden en we bedanken jullie voor alle gelukwensen. The Carters."

NIET TE MISSEN