Dit artikel is exclusief voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Chef-kok John Verbeeck sleutelt aan brunchconcept voor weekend

Christophe Renadeyn en John Verbeeck, met een paar van hun ontbijtbroden. “We hebben vier broodjes uitgewerkt.” Foto: Jan Van der Perre

Berchem -

De Troubadour in Berchem start op weekenddagen met ‘breakfastinbread’, een concept waarbij een complete brunch is verstopt in een zuurdesembroodje. Tien dagen voor de start deed uw krant de test.

John Verbeeck van De Troubadour is steeds op zoek naar bruikbare ideeën voor zijn restaurant. “Tijdens een weekendje Londen stootten we op een gevuld broodje dat me op weg zette naar het ‘breakfastinbread’-concept, het gevulde ontbijtbroodje. “Dat is geen broodje-krabsla of zo, hé, want dat zou je ook gevuld broodje kunnen noemen. Neen, het is een brood – John maakt een cirkel met beide duimen en wijsvingers – waar je het dak van af snijdt. Vervolgens ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees