Kylie Jenner onthult naam en eerste foto van haar pasgeboren dochtertje

Foto: Isopix

Celebs

Kylie Jenner onthult naam en eerste foto van haar pasgeboren dochtertje

Print
Kylie Jenner (20) postte op Instagram een eerste foto van haar pasgeboren dochtertje en maakte meteen ook haar naam bekend. Naar goede gewoonte in de Kardashian-clan werd het ook dit keer een bijzondere keuze. Tijdens haar zwangerschap bleef ze nog weg van sociale media, maar nu ze bevallen is van het meisje wil ze haar vreugde duidelijk met de wereld delen.

Naast onder meer Reign, North, Saint, Chicago en Dream kunnen we Kardashians en Jenners nu ook Stormi verwelkomen. Dat is de naam die het pasgeboren dochtertje van Kylie Jenner en Travis Scott kreeg. Dat maakte de realityster zelf bekend via Instagram. Als familienaam kreeg het kindje Webster mee, naar de echte naam van haar vader, Jacques Webster. 

Ze deelde meteen ook de eerste foto van het kindje met haar 103 miljoen volgers. Een schattig beeld waarop het kleine meisje de duim van haar mama vasthoudt. Daarmee is Kylie helemaal terug van weggeweest op sociale media. De laatste maanden was ze er amper actief omdat ze haar zwangerschap niet met de buitenwereld wou delen.

"Mijn zwangerschap wilde ik niet voor het oog van de hele wereld beleven. Ik wist voor mezelf dat ik me voor deze levenslange rol als moeder in de meest positieve, stressvrije en gezonde manier moest voorbereiden”, klonk haar uitleg daarvoor.

 

stormi webster ????

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

 

NIET TE MISSEN