© Blind Getrouwd

Wie worden vanavond de laatste koppels in ‘Blind Getrouwd’?

Ruim een miljoen Vlamingen ontdekten vorige week in de eerste aflevering van Blind Getrouwd wie de eerste drie koppels zijn dit seizoen. Met de overblijvende vier deelnemers hebben we nog twee matches te gaan.

Trouwt de 29-jarige applicatiespecialist Frie met Toon, de 30-jarige zelfstandig bankagent? Of is het Tim uit Hofstade, eveneens 30 en zelfstandig verzekeringsagent, die haar in het stadhuis staat op te wachten? Ook Esther, de 31-jarige jobbemiddelaar uit Mechelen kijkt reikhalzend uit naar haar trouwdag en de man aan wie ze gekoppeld wordt.

Toon weet het mooi te verwoorden: “Vandaag ga ik eindelijk trouwen met de persoon die al drie maanden geleden gevonden is voor mij, en ik wil nu éíndelijk weten wie dat is.” Hij is de rust en kalmte zelve … tot hij in het stadhuis een uitspraak doet die nog even zal nazinderen bij de papa van zijn bruid in spe.

In de eerste aflevering maakte de kijker al kennis met Wendy en Damiano, die volgens de vijf experten weleens een zeer goede match zouden kunnen vormen. Zeggen ook zij ja, net als Mike en Marjolein en Aljosja en Lieve? Damiano kan niet langer wachten. “Laat dit nu vooruitgaan, want ik zit in een situatie waar ik niet uit kan. Ik kan niet naar buiten lopen, ik kan niet langs de brandladder weg. Ik moet erdoor.” Wordt zijn geduld beloond? Of is er niet meteen een klik met Wendy?

Blind Getrouwd, VTM, 20.35 uur

INFO

Blind Getrouwd

VTM, 20.35 uur

Nu in het nieuws