Ratko Vansimpsen trapt Dessel verdiend voorbij Dender

Archiefbeeld: Ratko Vansimpsen. Foto: SMB

Ratko Vansimpsen trapt Dessel verdiend voorbij Dender

Print

Dessel Sport heeft zich herpakt na de zwakke partij tegen Berchem. Met een doelpunt van Ratko Vansimpsen, zijn tiende van het seizoen, kon het zijn ongeslagen thuisreputatie ongeschonden houden tegen Dender.

De bezoekers speelden aanvankelijk goed mee, maar veel gevaar zat er niet in. De thuisploeg drong het meeste aan met Yagan in de hoofdrol. Hij was de gevaarlijkste man op het veld op de rechter flank.

Ook na rust was er overwicht van Dessel, maar het was wachten op de openingstreffer. Het was Vansimpsen die met een afgeweken bal raak trof. Vanaf toen stond er maar één ploeg op het veld, maar Dessel miste de kansen via Jutten en vooral Baeten. Het was dus nog bang afwachten, maar uiteindelijk hield Dessel Sport de punten meer dan verdiend thuis.

Volgende week is de club vrij, maar een week later trekt het naar buur Lommel voor een toptreffen in de eerste liga van de amateurs.

Doelpunten: 58’ Vansimpsen 1-0

Gele kaarten: 61’ Nfor, 70’ Vosters

Rode kaart: 83’ Hias

Scheidsrechter: Maarten Toeback

Dessel: Kustermans, Lenaerts, Remen, Haagen, Vosters, Tilburgs, Baeten, Janssens (81’ Breugelmans), Yagan (86’ Ofori) , Jutten, Vansimpsen.

Dender: Gies, Hias, Vervoort, Nicaise, Caignau (86’ Vanthournout), Pe (69’ Sarr), Cocchiere, Zaidi (76’ M’Barki), Bogaerts, Nfor, Tarfi.

Meer voetbalnieuws