Om de vingers van af te likken: dit is een chocoladepasta met M&M's

Foto: Mars

Food

Om de vingers van af te likken: dit is een chocoladepasta met M&M's

Print
Wie verzot is op chocoladepasta en M&M's, zal ongetwijfeld helemaal enthousiast worden bij het volgende nieuws. Mars heeft een nieuw product op de markt gebracht om de vingers van af te likken, namelijk een knapperige chocoladepasta met stukjes M&M's erin. Vooraleer je echter enthousiast naar de winkel trekt: de chocoladepasta is voorlopig enkel in het Verenigd Koninkrijk beschikbaar.

Een chocopasta met M&M's erin. Het klinkt lekkerbekken ongetwijfeld erg aantrekkelijk in de oren. Dat moet producent Mars ook gedacht hebben, want het merk lanceerde enkele dagen geleden naar aanleiding van Pancake Day of Vastenavond op dertien februari een knapperige chocoladepasta met stukjes M&M's.

Dit nieuwigheidje werd het eerst door de Instagrampagina @ProductsInStore opgepikt en het nieuws vond zo verder zijn weg via andere sociale media. De chocopasta is voorlopig jammer genoeg enkel in de Britse warenhuisketen Asda beschikbaar. Wie binnenkort een tripje plant naar het Verenigd Koninkrijk, noteert best alvast het adres van de dichtsbijzijnde Asda.

 

NIET TE MISSEN