Fans reageren verdeeld op de nieuwe look van Stromae

Archiefbeeld. Stromae in Kigali tijdens zijn tour doorheen Afrika in 2015. Foto: Photo News

Celebs

Fans reageren verdeeld op de nieuwe look van Stromae

Print

Op het hoogtepunt van zijn succes was Stromae niet alleen een referentie in de muziek, maar ook op het vlak van mode. Zijn stijl werd overal geprezen en hij lanceerde met Mosaert zelfs zijn eigen modecollectie. Nu hij het leven in de spotlights vaarwel gezegd heeft, zijn zijn fans telkens verrukt hem nog eens te zien verschijnen. Over zijn nieuwe look blijken de meningen echter verdeeld.

“Hij ziet eruit als crapuul” en “Stromae gaat Bruce Jenner achterna”, zijn maar enkele van de reacties die op Twitter verschijnen onder de foto die een fan van de zanger en allround creatieveling verspreidde. Stromae, echte naam Paul Van Haver, is erop te zien met lange lokken en gekleed in een wijnrood trainingspak, een look die nauwelijks verder af kon staan van zijn vroegere stijl.

(lees hieronder verder)

 

 

Toch zijn niet alle fans tegen de nieuwe look van de man. “Mogen we ons haar niet meer laten groeien, of wat”, verdedigt een fan hem alvast.

Stromae verdween uit de spotlights nadat hij in 2015 zwaar ziek werd ten gevolge van malariapillen die hij moest slikken op zijn tour door Afrika. Achter de schermen is hij ondertussen echter wel weer actief, zo had hij onder meer de creatieve leiding over de nieuwste clip van zangeres Dua Lipa, IDGAF.

NIET TE MISSEN