Eerste aflevering 'Temptation Island' breekt record, 'Tegen de Sterren op' krijgt klappen

Foto: *

Celebs

Eerste aflevering 'Temptation Island' breekt record, 'Tegen de Sterren op' krijgt klappen

Print
Het programma 'waar niemand naar kijkt' is meer dan ooit de favoriete guilty pleasure. Nooit eerder keken zoveel mensen naar de start van 'Temptation Island'. 'Tegen de Sterren op', dat tegelijkertijd op VTM liep, had flink te lijden onder de dubbelaflevering.

'Temptation Island' is terug en serveerde Vlaanderen meteen een dubbele aflevering. En daar werd massaal naar (uit)gekeken.  534.582 kijkers stemden gisteren op VIJF af voor de start van het nieuwe seizoen. Nooit eerder lokte de start van 'Temptation Island' zoveel kijkers, en opnieuw breekt de tv-zender haar eigen record. De serie is het populairst bij vrouwen tussen 20 en 49. 

Vorig jaar startte het programma met gemiddeld 452.661 kijkers en dat was toen goed voor de beste start ooit in de geschiedenis van 'Temptation Island'. 'Het programma waar niemand naar kijkt' is dus helemaal terug, en wordt opnieuw een kijkcijferbom. Toch gemist? Zo ben je meteen helemaal mee. 

Tegen de kijkers op

Op VTM ging samen met 'Temptation Island' het nieuwe, achtste  seizoen van 'Tegen de Sterren op' van start. Het programma kon 487.000 kijkers bekoren, zo'n 47.000 kijkers minder dan 'Temptation Island'. Vorig jaar startte het programma nog met meer dan 700.00 kijkers. Het marktaandeel in de belangrijkste doelgroep zakte bij VTM na Familie van 30,1% naar 19,4%. Gelukkig voor de zender begint 'Temptation Island' vanaf volgende week weer gewoon een uurtje later.

NIET TE MISSEN