Eerste aflevering van Temptation Island' gemist? Met deze video's bent u weer helemaal mee

Celebs

Eerste aflevering van Temptation Island' gemist? Met deze video's bent u weer helemaal mee

Print
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen serveerde meteen een dubbele portie drama en verleiding. De ene oneliner na de andere volgde elkaar op en het leek meteen alsof er sommige leden van de koppels overstag zouden gaan. Dat belooft voor het vervolg van het tiende seizoen... Iets gemist? Met deze video's kan je weer volgen.

LEES OOK. Een bikiniparade en een vogel voor de kat: ‘Temptation Island’ is terug

Geen programma dat zoveel over de tongen gaat als Temptation Island, aan de koffiemachine, op café of online. Wie graag wil meepraten, kan aan de hand van deze video's weer helemaal volgen. Daarnaast krijgt het grote feest der verleiding dit voorjaar steeds een staartje bij 'Goedele on Top'.

Het zit er meteen bovenhands op tussen verleiders en de heren

"Ze kijken zo boos allemaal", vinden de dames, wanneer ze naar de vrijgezellen kijken die het concept van het spel meteen onder hun neus komen wrijven. Sommigen voelen zich onterecht zelfzeker, anderen maken zich dan weer voorbarig zorgen. Bij de mannen gaat het er iets minder beschaafd aan toe en de gemoederen laaien al snel hoog op. En dat zorgt nadien voor heel wat gemengde gevoelens bij de koppels.

 

Niet alleen de verleidsters maken zich mooi voor de confrontatie

Iedereen haalt alles uit de kast om te laten zien dat ze niet zomaar willen verliezen. Letterlijk en figuurlijk. De verleidsters halen hun pikante lingerie en 'slit' boven, maar ook de dames en heren van de koppels besloten zich van hun beste kant te laten zien. "Want ja, dit wordt echt een bitch fight!"

 

En dan wordt het meteen moeilijk

De verleidsters doen hun uiterste best, maar Tim probeert zich meteen op de meest uiteenlopende manieren van de verleidingen te ontdoen...

 

'Goedele on Top'

Goedele Liekens praat telkens na met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden? Wat ging er door zijn hoofd toen hij de beelden zag? Wat is er nu precies gebeurd? Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week uit de biecht. 

 

NIET TE MISSEN