“Ken van ‘Temptation Island’ wil zijn eigen restaurant openen om dichterbij zijn Lize te zijn”

Foto: Marc Herremans

Celebs

“Ken van ‘Temptation Island’ wil zijn eigen restaurant openen om dichterbij zijn Lize te zijn”

Print

Eerst wilde hij een zangcarrière uitbouwen na ‘Temptation Island’, nu gooit Ken Stoffers het over een andere boeg. De jongeman wil zijn eigen restaurant openen om dichterbij zijn Lize te zijn. Dat zei hij in een interview met Flair.

Een jaar na het turbulente seizoen van ‘Temptation Island’, waarin Ken Lize wist weg te snoepen van Jefferson, zijn de twee nog steeds een gelukkig koppel. Sterker nog, ze willen liever wat minder afstand tussen elkaar. Daarom wil Ken verhuizen naar Antwerpen, waar ook Lize woont.

Daar wil hij zich niet langer focussen op zijn carrière als muzikant. Tijdens ‘Temptation Island’ zagen we hem geregeld met zijn gitaar het hart van Lize veroveren. Eerder kwam hij immers naar buiten met zijn nummer ‘Little Puppies’, maar de reacties daarop waren lauw.

Nu kiest hij ervoor om “binnenkort” een restaurant te openen in het hartje van de stad, zo schrijft Flair. En niet zomaar één. Ken hoopt er elke woensdag oude bekenden en nieuwe gezichten uit de seizoenen van ‘Temptation Island’ te kunnen ontvangen om extra volk te lokken.

NIET TE MISSEN