Een bikiniparade en een vogel voor de kat: ‘Temptation Island’ is terug

Celebs

Een bikiniparade en een vogel voor de kat: ‘Temptation Island’ is terug

Print

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen serveerde meteen een dubbele portie ‘Temptation Island’. Wat je daaruit moet onthouden: ‘BG’ is echt een uitdrukking, niet alle versiertrucs werken en het lijkt nu al duidelijk wie het eerst voor de bijl gaat.

Opgelet! Lees niet verder als je de eerste dubbelaflevering van ‘Temptation Island’ nog wil bekijken.

Vergeet Marvin, vergeet Herbert: 2018 wordt het jaar van Kevin. Hij is een dik jaar samen met zijn vriendin Megan en heeft haar al vijf keer bedrogen. Eén keer op zijn verjaardag, toen zij hem wilde verrassen met kreeft op restaurant. Zelfs haar vriendinnen zijn niet veilig voor hem. Maar op ‘Temptation Island’, waar de drank rijkelijk vloeit en 670 cc aan humor door minuscule lapjes stof bijeen wordt gehouden, gaat Kevin bewijzen dat hij geen player is. U heeft geen kristallen bol nodig om te weten: die gaat er als eerste aan. Zelfs Mezdi, die al eens zoende met “een andere meis” en Jeremy, die al eens pikante berichtjes naar andere vrouwen stuurt, lijken engeltjes vergeleken met hem.

Een bikiniparade en een vogel voor de kat: ‘Temptation Island’ is terug

Nochtans is het nieuwe seizoen ‘Temptation Island’ rustig begonnen. Sommige dingen veranderen nooit: de vrouwen houden zich stoer als de wiebelende bikiniparade van de verleidsters voorbij komt, in slow motion voor de kijkers, en pinken een traan weg als ze afscheid moeten nemen van hun mannen. Die moeten op hun beurt even slikken wanneer ze zich realiseren dat er echt verleiders achter hun vrouwen gaan zitten. De verleidsters spelen meteen hun troeven uit (‘tetten zijn tetten’), de versiertrucs van de mannen hebben wisselend succes. Een tip voor de Kempense canasova Tijs: ga niet tegen élke vrouw zeggen dat ze je favoriet is. En aan Tireily: “het derde been is stabiel” hoeft ook niet in het handboek der openingszinnen. Wie het wél goed aanpakt, is verleider Fabrizio, die Danielle overlaadt met complimentjes en daardoor als eerste een hand richting bikinibroekje doet afglijden. Meteen goed voor jaloerse blikken van de andere verleiders en een interventie van de andere vrouwen, want op de eerste avond wordt er nog gewaarschuwd voor wat de camera’s filmen.

Een bikiniparade en een vogel voor de kat: ‘Temptation Island’ is terug

Het moet overigens voor het eerst in negen seizoenen ‘Temptation Island’ zijn dat er de eerste nacht meer verleiding was op het vrouweneiland dan bij de mannen. Dat komt door een nieuwigheidje in het programma: de mannen werden meteen op date gestuurd. Weliswaar een date met overnachting, maar net weggerukt bij hun vriendinnen en zonder een feestje met sloten drank om die onwennigheid op te vangen, was er van ‘temptation’ nog weinig sprake. Het waren vooral vier saaie dates, waar de mannen op de zetel sliepen en alleen tussen Mezdi en verleidster Laetitia (“Ik ging met mijn nageltjes door zijn haar”) een beetje chemie in de lucht hing. Pas de volgende avond krijg je de klassieke ingrediënten van ‘Temptation Island’: langs de ene kant Tim, die zijn Deborah zo erg mist dat je je afvraagt waarom hij zich in godsnaam ooit heeft ingeschreven, langs de andere kant Mezdi, die zich laat verrassen door een welgemikte lik in de richting van zijn oor. Maar zoals gewoonlijk zit het beste van de aflevering in de trailer voor volgende week: welke vrijgezel probeert er twee verleidsters ver weg van de camera’s te krijgen? We horen het u denken: Kevin, het is een vogel voor de kat.

Een bikiniparade en een vogel voor de kat: ‘Temptation Island’ is terug

De strafste uitspraken van de eerste dubbelaflevering ‘Temptation Island’

“Het is wel duidelijk waarop de meiden zijn geselecteerd, het zal niet om hun karakter of intelligentie gaan” – Kevin over de vrijgezelle vrouwen

“Kijk hoe mooi die bergen zijn” – Mezdi over vrijgezel Yana

Overrondborstige dames, dat is sowieso niet mijn ding” – Tim heeft een andere mening over vrijgezel Yana.

“Ik denk niet dat mannen het belangrijk vinden of ze echt of fake zijn. Tetten zijn tetten”. Vrijgezel Laetitia benadrukt wel dat de hare all natural zijn.

“Ik heb altijd wat hengeltjes uit. De ene keer pak ik zalm, de andere keer tonijn, maar ik weet dat er altijd wat lekkers voor me klaarstaat” – vrijgezel Inge zal eten genoeg hebben

“Ik ben trots op mijn tieten. Ze hebben wel wat gekost” - vrijgezel Maxime weet wat een investering is.

“Dat zeggen meestal de jongens, die piemels hebben” - Danielle is niet onder de indruk van Laetitia die Once you go black you never go back komt verkondigen.

“Mijn vriendin valt niet op tekenboeken” – Mezdi houdt niet van de tattoos van Fabrizio

“Ik ben BG man. Bloedje Geil” – vrijgezel Tireily probeert Jeremy uit te dagen.

“De kaas loopt uit haar oren. Ze is koekerond” – Kevin probeert in het Oostends duidelijk te maken dat zijn vriendin soms een beetje naïef is.

Een bikiniparade en een vogel voor de kat: ‘Temptation Island’ is terug
NIET TE MISSEN