Karen Damen gaat in zee met JBC

Foto: JBC

Mode

Karen Damen gaat in zee met JBC

Print
Karen Damen heeft voor de modeketen JBC een vrouwencollectie gecreëerd die op de Internationale Vrouwendag gelanceerd wordt. Volgens de modeketen is de Vlaamse zangeres dankzij haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor een inspiratie voor heel wat vrouwen en vormt zij de gedroomde partner voor een langdurige samenwerking.

De Belgische modeketen JBC maakte op donderdag bekend dat het een samenwerking is aangegaan met Karen Damen. De Vlaamse zangeres en presentatrice heeft een vrouwencollectie ontworpen voor het modemerk dat op de internationale Vrouwendag, op acht maart, officieel wordt gelanceerd en in de winkel verkrijgbaar zal zijn.

Het modemerk, dat in het verleden al vaak samenwerkingen aanging met populaire rolmodellen zoals Elodie Ouedraogo of Jeroen Meus, ziet in karen Damen een gedroomde partner voor een langdurige samenwerking. Uit een grootschalig onderzoek dat het bedrijf vorig jaar uitvoerde, blijkt Karen Damen de vrouw te zijn waar heel wat vrouwelijke klanten van JBC het meest naar opkijken, ongeacht hun persoonlijke stijl.

 "Met haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor inspireert Karen heel wat vrouwen", benadrukt Karen Hellemans CMO bij JBC in het persbericht. "Karens grote kracht schuilt in haar persoonlijkheid: authentiek, echt en zeker niet té perfect. Humor en zelfrelativering zijn haar wapens. De waarden waar Karen voor staat, matchen 100% met die van JBC."

Dat de modecollectie van Karen Damen op de Internationale Vrouwendag gelanceerd wordt, is ook al geen toeval. "In een samenleving waar er zo'n grote druk ligt op vrouwen - in hun verschillende rollen als ouder, werknemer, partner, … - en waar vrouwen ook zichzelf zo'n grote druk opleggen, biedt Karen volgens ons tegengewicht," aldus Karen hellemans. "Ze heeft lak aan de norm van de perfectie. Ze durft ook voor de camera zichzelf te zijn, met alle imperfecties en twijfels. Net daarom straalt ze zo'n zelfzekerheid en schoonheid uit. Dat is wat schoonheid ook is voor JBC: je mooi voelen en dat uitstralen, met al je imperfecties."

 

 

 

NIET TE MISSEN