© Instagram/ FireFly Burger

Waarom deze burger een ‘vulkaan’ wordt genoemd

Wie dol is op kaasburgers heeft nu een goed excuus om op het vliegtuig richting Abu Dhabi te springen. De hamburgerketen Firefly, gehuisvest in het land in kwestie, is dankzij zijn vulkaancheeseburgers die geïnjecteerd zijn met gesmolten kaas immers hét walhalla voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van 'cheesy' junkfood.

De 'Vulcano' is het paradepaardje van fastfoodketen Firefly en de gedroomde burger voor kaasliefhebbers. De kaasburger met de toepasselijke naam is niet rijkelijk belegd met kaasplakjes, zoals bij de concurrentie, maar wordt geïnjecteerd met gesmolten kaas. Doordat de vloeibare kaas in het bovenste broodje ingespoten wordt, vloeit de smurrie vervolgens over de hele burger heen of ... zoals lava die langs de vulkaanwand zijn weg naar beneden baant.

De sappige vulkaankaasburger is jammer genoeg enkel in de fastfoodketen Firefly verkrijgbaar, met filialen in Jordanië, Saoedi-Arabië, Bahrein, Koeweit, Qatar, Irak en Abu Dhabi.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN