Populaire webshop Asos gaat sneller leveren in België

Goed nieuws voor fans van de Britse webshop Asos: voortaan zullen bestellingen sneller - lees: de volgende dag al - bezorgd worden in ons land. Dat meldt modesite Fashionnetwork .

vwh

Kledij en accessoires die je vandaag bestelt op de webshop, worden voortaan de volgende werkdag al aan huis geleverd. De dienst was voorheen al beschikbaar in Groot-Brittannië, Australië en Spanje. Onlangs kwamen daar Oostenrijk, Denemarken, Ierland en Zweden bij. De laatste landen die van deze snelle bezorging kunnen genieten zijn België en Nederland.

Minimale bestelwaarde

Om van deze service te profiteren, dienen klanten zich wel aan te sluiten bij het zogenaamde Asos Premier Delivery-clubje. Kostprijs: 18,99 euro per jaar. De online winkel stelt geen minimale bestelwaarde in om de volgende dag te leveren aan huis of in een afhaalpunt. Wie zich niet registreert voor de dienst krijgen wel een minimale bestelwaarde van 21,10 euro opgelegd. Voor de ultrasnelle levering komt er voor niet-leden een verzendkost van 12,70 euro bij.

Klanten die wel langer dan een dagje kunnen wachten: de gemiddelde levertijd van de Britse online retailer bedraagt drie werkdagen.

NIET TE MISSEN