© Isopix

George Clooney vertelt hoe hij zijn vrouw voor het eerst ontmoette

George en Amal Clooney ontmoetten elkaar voor het eerst in zijn vakantiewoning in Italië tijdens een informeel etentje met zijn ouders. Het etentje maakte deel uit van het ingenieuze plan van de agent van George Clooney om George en Amal te koppelen. Een geslaagde zet, zo bleek, want het etentje luidde de start van een prachtig sprookjeshuwelijk in.

VVA

George Clooney heeft niet enkel zijn roemrijke carrière aan zijn agent te danken, ook zijn huwelijk met Amal Clooney werd door zijn agent in de hand gewerkt. Dat verkondigde George Clooney aan presentator David Letterman. De agent regelde immers de eerste ontmoeting tussen George en Amal in de vakantievilla van de acteur in Italië.

"Mijn agent belde mij op met de vraag of hij langs mocht komen en vroeg ook of hij Amal mee mocht brengen", vertelt George Clooney in het praatprogramma. "Hij was overtuigd dat Amal de vrouw was met wie ik zou trouwen." George organiseerde meteen een informeel etentje met zijn agent, Amal en zijn ouders die op dat moment ook in Italië op bezoek waren.

Volgens de acteur bleven Amal en hij een hele nacht met elkaar praten en wisselden ze daarna mailgegevens aan elkaar uit, zodat Amal hem enkele foto's van zijn ouders zou kunnen doorsturen. Eén jaar later, in 2014, stapte het koppel in het huwelijksbootje en in 2017 verwelkomden ze hun tweeling.

NIET TE MISSEN