© Isopix

Madonna geeft zich bloot op Instagram

Niet voor het eerst heeft popster Madonna (59) een 'blootfoto' van zichzelf online gezet. Deze keer deelde de zangeres haar boezem op Instagram, al bleef die wel grotendeels bedekt door een zwart kruis en een dure handtas.

tove,flb

Het is niet de eerste controversiële selfie van Madonna en het zal ongetwijfeld ook niet de laatste zijn. Onlangs nog deelde ze een kiekje samen met dochter Lourdes en was er heel wat te doen over het okselhaar van die laatste. Dit keer bedekt de popster zich slechts deels met een handtas. Madonna kraste daarbij haar tepels met een dik zwart kruis gedeeltelijk weg.

“Nog steeds kwijlend om een handtas”, schreef ze erbij. Het gaat om een speciale editie van een Louis Vuitton-handtas in samenwerking met kunstenaar Jeff Koons die bijna 4.000 euro kost.

Zoals gewoonlijk waren de meningen verdeeld over de foto. Gezien haar leeftijd vinden vele volgers het bericht “ongepast”, maar anderen vinden dan weer dat ze op 59-jarige leeftijd nog meer dan gezien mag worden. Madonna, al bijna vier decennia goed voor controverse.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN