Verkiezingen 2018 - Sint-Katelijne-Waver

Sterrenchef staat op lijst van kartel in Sint-Katelijne Waver

Foto: foto joren de weerdt

Sterrenchef staat op lijst van kartel in Sint-Katelijne Waver

Print
Sint-Katelijne-Waver -

Open Vld, sp.a en SKW+ trekken op 14 oktober samen naar de kiezer in Sint-Katelijne-Waver. Ze plaatsen alvast een bijzondere kandidaat op de lijst: de chef van sterrenzaak Centpourcent, Axel Colonna-Cesari.

De naam van de gezamenlijke lijst is Samen Anders. “De samenwerking die gestart is in 2012 wordt dus voortgezet,” zegt eerste schepen Tom Ongena. “Samen Anders is dé dorpslijst van Sint-Katelijne-Waver. Los van onze nationale overtuigingen, slaan we de handen in elkaar om onze gemeente nog beter te maken.”

“De voorbije jaren hebben we ons programma uitgevoerd. Mensen werden meer betrokken bij het beleid, de belastingen gingen naar omlaag, er is meer aandacht voor verkeersveiligheid en leefbaarheid. En met tal van activiteiten zjjn we nu een bruisende gemeente.” zegt schepen Ronny Slootmans.

“De motor mag niet stilvallen. Daarom gaan we samen door, onder dezelfde naam”, zegt nieuwkomer Katrien Willems. “Met mensen van Open Vd, sp.a én mensen zonder politieke kleur. Want de nationale politiek laten we nationaal. Voor ons telt maar één ding: onze gemeente nog beter maken.”

Axel Colonna-Cesari, chef van het sterrenrestaurant Centpourcent, is klaar om in de lokale politiek te stappen. “Onze gemeente is er sterk op vooruit gegaan. Samen Anders heeft de voorbije jaren bewezen dat je door samen te werken verder geraakt. Daarom zet ik graag mijn schouders onder dit project.”

Verkiezingsnieuws